Blogi


Ajankohtaisia asioita

2023

ON YKSI JOKA EI MUUTU

  • Kirjoittaja: SR

Minä, Herra, en muutu (Mal.3:6)

Kaikista meitä ympäröivän maailman muutoksista huolimatta on olemassa eräs, joka ei koskaan muutu. Elämä tuntuu olevan kaikin tavoin vaihtelevaa, mutta on olemassa eräs, jonka sydän on vakaa. Itse aurinkokin himmenee ajan myötä. Maailma vanhenee, kulunut vaate kääritään vähitellen pois. Taivaat ja maa katoavat pian, mutta on olemassa eräs kuolematon, jonka vuodet jatkuvat jatkumistaan ja jonka persoona pysyy aina samana. 

Lue lisää…

HENGELLISEN VOIMAN SALAISUUS

  • Kirjoittaja: SR

”Sillä näin sanoo Herra, Herra, Israelin Pyhä: Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne; mutta te ette tahtoneet” (Jes. 30:15).

    Tämä on Jumalan salaisuus hengelliseen voimaan: Rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne”. Heprean kielen sana, joka tarkoittaa rauhallisuutta, merkitsee lepoa. Tällä sanalla puolestaan on seuraavat merkitykset: ”tyyni, rentoutunut, vapaa huolista; olla hiljaa, käydä lepäämään altapäin tuettuna”.

     Vain harvat nykypäivän kristityt kokevat tällaista rauhallisuutta ja luottamusta. Lukemattomat ihmiset ovat antautuneet loputtomaan puuhailuun ja säntäilevät hullun lailla....

Lue lisää…