Blogi


Ajankohtaisia asioita

Marraskuu 2022

JEESUS SYNTYI, JOTTA MEILLÄ OLISI RAUHA JUMALAN KANSSA

  • Kirjoittaja: SR

”Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä  hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä” (Matt. 1:21-23)

  Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa. Niin Joosefkin lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista, ylös Juudeaan, Daavidin kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem, hän kun oli Daavidin huonetta ja sukua, verolle pantavaksi Marian, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa.

 

Lue lisää…

HERRA VALMISTAA RUKOILIJOITA

  • Kirjoittaja: SR

   Kun israelilaiset olivat keskellä koetustaan, Jumala käski heidän tehdä kolme asiaa: ”Älkää pelätkö. Pysykää aloillanne. Katsokaa, kuinka Herra pelastaa teidät.”Jumalan kehotus Israelille kuului: ”Minä sodin puolestanne. Teidän tulee vain olla hiljaa ja uskoa kaikki minun käsiini. Juuri nyt teen työtä yliluonnollisessa maailmassa. Kaikki on minun hallinnassani, joten älkää hätäilkö. Luottakaa siihen, että minä sodin vihollistanne vastaan. Tämä sota ei ole teidän” (ks. 2.Moos.14:13-14).

   Pian leirin ylle laskeutui pimeys. Siitä alkoi Israelin pimeä ja myrskyisä yö, mutta siitä alkoi myös Jumalan yliluonnollinen työ. Hän lähetti väkevän, suojaavan enkelin seisomaan kansansa ja heidän vihollistensa egyptiläisten väliin. Uskon, että Jumala lähettää yhä suojaavia enkeleitä leiriytymään niiden ympärille, jotka rakastavat ja pelkäävät Häntä (ks. Ps.34:7).

 

Lue lisää…