Virtain Vapaaseurakunta


Tutustu seurakuntaan

Tietoa seurakunnasta

Keitä olemme?

Olemme joukko Jeesukseen uskovia tavallisia ihmisiä. Raamatun Sana ja sen opetus ovat elämämme perusta. Tuemme ja autamme toisiamme kasvamaan uskontiellä.

Lue elämäntarinoita

Mitä teemme?

Raamatun kehoituksen mukaisesti toimimme oman paikkakuntamme parhaaksi. Pidämme evankeliumin sanomaa esillä monin eri tavoin.

Seurakunnan toimintaa

Vapaaseurakunta

Se on paikka mihin kokoonnumme yhdessä kuulemaan Jumalan Sanan opetusta ja rukoilemaan. Olet sydämmellisesti tervetullut tutustumaan!

Yhteystiedot

Tulevat tilaisuudet

Sunnuntaikokous

(Sunnuntai)

11:00

Vapaakirkko

Aamurukoushetki

(Maanantai)

09:00 - 10:00

Vapaakirkko

Aamurukoushetki

(Tiistai)

09:00 - 10:00

Vapaakirkko

Seurakunnan toimintaa

Tilaisuuksista

Keskiviikkoisin kokoonnumme sanan, rukouksen ja ylistyksen merkeissä klo 18:00. Sunnuntai-tilaisuudet ovat klo 11:00, tilaisuudet ilmoitetaan tarkemmin kalenterisivulla. Srk:n Youtube kanavalta löydät myös puheita ja musiikkia.

Lue lisää tilaisuuksista

Lapset ja nuoret

Järjestämme erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia myöskin lapsille ja nuorille. Sunnuntai-tilaisuuksien yhteydessä pyhäkoulu lapsille. Seurakunnan Youtube kanavalta löydät myös lasten kerho jaksoja.

Lapset | Nuoret

Kirppis Sinulle

Kirpputori on Vapaaseurakunnan ylläpitämä, ja toimii vapaaehtoisvoimin. Kirpputorin tuotolla tuetaan Virroilla tehtävää lapsi- ja nuorisotyötä, sekä lähetystyötä Venäjällä, Intiassa ja Japanissa.

Lisätietoja kirpputorista

Ajankohtaisia

KENELLE JEESUS SUO RAUHANSA?

Kenties ajattelet: ”En ole Kristuksen rauhan arvoinen. Elämässäni on liikaa taisteluita. Uskoni on niin heikko.” 

Sinun kannattaa tällöin miettiä niitä ihmisiä, joille Jeesus ensin antoi rauhansa. Kukaan heistä ei ollut sen arvoinen, eikä kukaan heistä olisi sitä ansainnut.

   Ajattele Pietaria. Jeesus oli antamassa rauhansa evankeliumin palvelijalle, joka syytäisi pian suustaan kirouksia. Pietari oli kiivas rakkaudessaan Kristusta kohtaan, mutta hän myös kieltäisi Mestarinsa. Sitten olivat Jaakob ja hänen veljensä Johannes, kilpailuhenkiset miehet, jotka hakivat aina tunnustusta. He pyysivät saada istua Jeesuksen oikealla ja vasemmalla puolella, kun Hän nousisi valtaistuimelleen kirkkaudessa.

   Muut opetuslapset eivät olleet sen hurskaampia. He kihisivät kiukusta, kun Jaakob ja Johannes yrittivät jättää heidät varjoonsa. Sitten oli Tuomas, epäilemään taipuvainen Jumalan mies. Opetuslapsilla oli niin vähän uskoa, että se hämmästytti ja suretti Jeesusta. Hetkellä, jolloin Kristuksen ahdistus oli suurin, he...

Lue lisää…

LUOTA JUMALAN SANAAN

Jokaisen uskovan ja myös seurakunnan elämässä koittaa aika, jolloin Jumala laittaa meidät suureen uskon koetukseen. Se on sama koetus, jonka Israel kohtasi autiomaassa Jordanin rannalla.

Tässä koetuksessa meidän on katsottava kaikkia edessä häämöttäviä vaaroja – jättimäisiä ongelmia, korkeita ahdingon muureja, meitä tuhoamaan pyrkiviä valtoja ja voimia – ja heittäydyttävä täysin Jumalan lupausten varaan. Tässä koetuksessa sitoudumme koko eliniäksi turvaamaan ja luottamaan Hänen Sanaansa. Sitoudumme uskomaan, että Jumala on kaikkia ongelmiamme ja vihollisiamme suurempi.

Taivaallinen Isämme ei etsi uskoa, joka kohtaa yhden ongelman kerrallaan. Hän etsii elinikäistä uskoa, elämänmittaista luottamusta siihen, että Hän tekee mahdottoman. Tällainen usko tuo sieluumme rauhan ja levon kaikissa tilanteissa.

Herramme on rakastava ja pitkämielinen, mutta...

Lue lisää…