Virtain Vapaaseurakunta


Tutustu seurakuntaan

Tietoa seurakunnasta

Keitä olemme?

Olemme joukko Jeesukseen uskovia tavallisia ihmisiä. Raamatun Sana ja sen opetus ovat elämämme perusta. Tuemme ja autamme toisiamme kasvamaan uskontiellä.

Lue elämäntarinoita

Mitä teemme?

Raamatun kehoituksen mukaisesti toimimme oman paikkakuntamme parhaaksi. Pidämme evankeliumin sanomaa esillä monin eri tavoin.

Seurakunnan toimintaa

Vapaaseurakunta

Se on paikka mihin kokoonnumme yhdessä kuulemaan Jumalan Sanan opetusta ja rukoilemaan. Olet sydämmellisesti tervetullut tutustumaan!

Yhteystiedot

Tulevat tilaisuudet

Ilosanoman ilta (Ehtoollinen) - Ruovedellä

(Lauantai)

18:00

Honkalantie 6 (2krs), Ruovesi

Ehtoolliskokous

(Sunnuntai)

11:00

Vapaakirkko

Itsenäisyyspäivä - Ei tilaisuutta! - (Ruovedellä)

(Tiistai)

18:00

Honkalantie 6 (2krs), Ruovesi

Seurakunnan toimintaa

Tilaisuuksista

Keskiviikkoisin kokoonnumme sanan, rukouksen ja ylistyksen merkeissä klo 18:00. Sunnuntai-tilaisuudet ovat klo 11:00, tilaisuudet ilmoitetaan tarkemmin kalenterisivulla. Srk:n Youtube kanavalta löydät myös puheita ja musiikkia.

Lue lisää tilaisuuksista

Lapset ja nuoret

Järjestämme erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia myöskin lapsille ja nuorille. Sunnuntai-tilaisuuksien yhteydessä pyhäkoulu lapsille. Seurakunnan Youtube kanavalta löydät myös lasten kerho jaksoja.

Lapset | Nuoret

Kirppis Sinulle

Kirpputori on Vapaaseurakunnan ylläpitämä, ja toimii vapaaehtoisvoimin. Kirpputorin tuotolla tuetaan Virroilla tehtävää lapsi- ja nuorisotyötä, sekä lähetystyötä Venäjällä, Intiassa ja Japanissa.

Lisätietoja kirpputorista

Ajankohtaisia

JEESUS SYNTYI, JOTTA MEILLÄ OLISI RAUHA JUMALAN KANSSA

”Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä  hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä” (Matt. 1:21-23)

  Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa. Niin Joosefkin lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista, ylös Juudeaan, Daavidin kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem, hän kun oli Daavidin huonetta ja sukua, verolle pantavaksi Marian, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa.

 

Lue lisää…

HERRA VALMISTAA RUKOILIJOITA

   Kun israelilaiset olivat keskellä koetustaan, Jumala käski heidän tehdä kolme asiaa: ”Älkää pelätkö. Pysykää aloillanne. Katsokaa, kuinka Herra pelastaa teidät.”Jumalan kehotus Israelille kuului: ”Minä sodin puolestanne. Teidän tulee vain olla hiljaa ja uskoa kaikki minun käsiini. Juuri nyt teen työtä yliluonnollisessa maailmassa. Kaikki on minun hallinnassani, joten älkää hätäilkö. Luottakaa siihen, että minä sodin vihollistanne vastaan. Tämä sota ei ole teidän” (ks. 2.Moos.14:13-14).

   Pian leirin ylle laskeutui pimeys. Siitä alkoi Israelin pimeä ja myrskyisä yö, mutta siitä alkoi myös Jumalan yliluonnollinen työ. Hän lähetti väkevän, suojaavan enkelin seisomaan kansansa ja heidän vihollistensa egyptiläisten väliin. Uskon, että Jumala lähettää yhä suojaavia enkeleitä leiriytymään niiden ympärille, jotka rakastavat ja pelkäävät Häntä (ks. Ps.34:7).

 

Lue lisää…