Lapsityö


Lapset ja perheet


Lapsityö

Tervetuloa Virtain vapaaseurakunnan lapsi- ja perhetyön sivuille. Haluamme toimia paikkakuntamme parhaaksi tukien lasten ja nuorten kasvua sekä vanhempia kasvatustehtävässä. Tervetuloa mukaan toimintaan!


Perheystävälliset tilat

Seurakunnassamme on esteettömät tilat, joihin on helppo tulla pienienkin lapsen kanssa. Vessasta löyty hoitotaso ja pottia. Lapsen ruokaa voi lämmittää keittiön mikrossa. Lapsen kanssa saa tulla istumaan saliin tai halutessa kokousta voi jäädä seuraamaan aulan sohville. Sieltä on näköyhteys saliin ja kaiuttimien kautta kuulet puheet ja laulut. Aulan vieressä on lasten leikkitila vapaata leikkiä varten.

Perhekuoro

Perhekuoroon ovat tervetulleita mukaan lapset, varkit ja lasten vanhemmat. Harjoituspäivänä on usein esiintyminen saman päivän lastenvartissa klo 11. Lauluja harjoitellaan myös pyhäkoulussa. Laulamisen lisäksi harjoittelemme lauluihin erilaisia koreografioita.


Pyhäkoulu (Yli 3 vuotiaat)

Pyhäkoulu on pääsääntöisesti joka sunnuntai, samaan aikaan kuin aikuisten tilaisuus (klo 11:00). Kaikki kokoontuvat aluksi kirkkosaliin. Lapset voivat istua vanhempiensa seurassa tai tulla istumaan etupenkkeihin. Sieltä lapset siirtyvät alkuosion jälkeen pyhäkouluun. Ohjelmassa on mm. musiikkia, Raamatun opetusta, leikkejä ja kädentaitoja. Alle kolmevuotiaat voivat tulla mukaan pyhäkouluun huoltajan seurassa. Koululaisille on sunnuntaisin omaa ohjelmaa. Koululaiset voivat halutessaan tulla myös avustajiksi pyhäkouluun.

Lastenvartti

Lastenvartissa on lapsenmielistä ohjelmaa myös lapsilta itseltään. Alkuosion jälkeen aikuisille on omaa ohjelmaa ja lasten ohjelma jatkuu pyhäkouluna.


Koululaiset


Kids´Action -kerho (6-12 vuotiaat)

Kids´Action -kerho kokoontuu sunnuntaina kahdesti kuukauden aikana. Kerho kokoontuu samaan aikaan pienten (8-5 v) pyhäkoulun ja aikuisten Jumalanpalveluksen kanssa.

Kerhossa on leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, musisointia, näyttelemistä, Raamatun kertomuksia jne. Suunnittelemme toimintaa osaksi lasten kanssa yhdessä.

Yhteyshenkilönä: Sanna Holopainen 040 911 1431

Kids´Action Night (7-12 vuotiaat)

Kids´ Acion Night on toiminnallinen tapahtuma ala-asteikäisille. Kolmetuntinen tapahtuma järjestetään Vapaakirkolla kahdesti vuodessa.Luvassa on kilpailuja, musiikkia, herkuttelua, toimintapisteitä , hartaushetki, jättinyyttärit ja muuta mukavaa.

Voit tuoda mukanasi nyyttärysyömistä (esim. karkkia, sipsiä, keksiä). Laitamme ne tarjolle yhteiseen nyyttäripöytään.

Tapahtumaan saapuessa kengät ja takit jätetään naulakkoon.Voit halutessasi varata itsellesin sisätossut mukaan. Saapuessasi saat rannekkeen, johon laitetaan numero. Se on myös naulakkosi numero. Numero toimii apuna myös ryhmiin jaossa ja arvonnassa.

Tule paikalle vain terveenä. Mikäli olet kipeänä on parempi jäädä kotiin lepäämään.Kiinnitämme erityishuomiota käsien hygieniaan. Kädet pestään saapuessa ja käsidesiä käytetään etenkin ruokailuun mennessä. Keittiön henkilökunta jakaa tarjottavat lautasellesi. Ethän ota niitä itse.


Tilaisuudet

Lapset ja perheet

Sunnuntai tilaisuus

  • Sunnuntai, 19 Syyskuu 2021

  • 11:00

  • Vapaakirkko

Puhe: Samuel Rautalahti

Musiikki: Sanna Holopainen

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!

Sunnuntai tilaisuus

  • Sunnuntai, 26 Syyskuu 2021

  • 11:00

  • Vapaakirkko

Puhe: Markus Sainio

Musiikki: Minna Sainio

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!

Ehtoolliskokous

  • Sunnuntai, 03 Lokakuu 2021

  • 11:00

  • Vapaakirkko

Puhe: Tiina Herrala

Juonto: Samuel Rautalahti

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!