Lapsityö


Lapset ja perheet


Lapsityö

Tervetuloa Virtain vapaaseurakunnan lapsi- ja perhetyön sivuille. Haluamme toimia paikkakuntamme parhaaksi tukien lasten ja nuorten kasvua sekä vanhempia kasvatustehtävässä. Tervetuloa mukaan toimintaan!


Perheystävälliset tilat

Seurakunnassamme on esteettömät tilat, joihin on helppo tulla pienienkin lapsen kanssa. Vessasta löytyy hoitotaso ja potta. Lapsen ruokaa voi lämmittää keittiön mikrossa. Lapsen kanssa saa tulla istumaan saliin tai halutessa kokousta voi jäädä seuraamaan aulan sohville. Sieltä on näköyhteys saliin ja kaiuttimien kautta kuulet puheet ja laulut. Aulan vieressä on lasten leikkitila vapaata leikkiä varten.

Pyhis (Yli 3 vuotiaat)

Pyhäkoulu on pääsääntöisesti joka sunnuntai, samaan aikaan kuin aikuisten tilaisuus (klo 11:00). Kaikki kokoontuvat aluksi kirkkosaliin. Lapset voivat istua vanhempiensa seurassa tai tulla istumaan etupenkkeihin. Sieltä lapset siirtyvät alkuosion jälkeen pyhäkouluun. Ohjelmassa on mm. musiikkia, Raamatun opetusta, leikkejä ja kädentaitoja. Alle kolmevuotiaat voivat tulla mukaan pyhäkouluun huoltajan seurassa.

Lisätietoja: 050-526 8398

Tilaisuudet

Lapset ja perheet

Sunnuntai tilaisuus

  • Sunnuntai, 16 Kesäkuu 2024

  • 11:00

  • Vapaakirkko

Puhe: Kai Almgren

Juonto: Samuel Rautalahti

Musiikki: Voutilaiset

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!

Ehtoolliskokous

  • Sunnuntai, 30 Kesäkuu 2024

  • 11:00

  • Vapaakirkko

Puhe ja juonto: Samuel Rautalahti, Joosua Poukkula

Musiikki: Vapiksen musaryhmä

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!