Lapsityö


Lapset ja perheet


Lapsityö

Tervetuloa Virtain vapaaseurakunnan lapsi- ja perhetyön sivuille. Haluamme toimia paikkakuntamme parhaaksi tukien lasten ja nuorten kasvua sekä vanhempia kasvatustehtävässä. Tervetuloa mukaan toimintaan!


Perheystävälliset tilat

Seurakunnassamme on esteettömät tilat, joihin on helppo tulla pienienkin lapsen kanssa. Vessasta löytyy hoitotaso ja potta. Lapsen ruokaa voi lämmittää keittiön mikrossa. Lapsen kanssa saa tulla istumaan saliin tai halutessa kokousta voi jäädä seuraamaan aulan sohville. Sieltä on näköyhteys saliin ja kaiuttimien kautta kuulet puheet ja laulut. Aulan vieressä on lasten leikkitila vapaata leikkiä varten.

Pyhis (Yli 3 vuotiaat)

Pyhäkoulu on pääsääntöisesti joka sunnuntai, samaan aikaan kuin aikuisten tilaisuus (klo 11:00). Kaikki kokoontuvat aluksi kirkkosaliin. Lapset voivat istua vanhempiensa seurassa tai tulla istumaan etupenkkeihin. Sieltä lapset siirtyvät alkuosion jälkeen pyhäkouluun. Ohjelmassa on mm. musiikkia, Raamatun opetusta, leikkejä ja kädentaitoja. Alle kolmevuotiaat voivat tulla mukaan pyhäkouluun huoltajan seurassa.

Lisätietoja: 050-526 8398

Jippii-kuoro

Jippii-kuoro, on Virtain Helluntai-, Ev.Lut.- ja Vapaaseurakunnan yhteiskristillinen lastenkuoro, joka kokoontuu maanantaisin klo 18 Vapiksella. 

Vastuuhenkilö: Sanna Holopainen 040-911 1431

 

Tilaisuudet

Lapset ja perheet

Ehtoolliskokous

  • Sunnuntai, 05 Joulukuu 2021

  • 11:00

  • Vapaakirkko

Juonto: Samuel Rautalahti

Puhe: Tapani Rautalahti

Musiikki: Sanna Holopainen

Pyhäkoulu lapsille. Lapset voi tuoda suoraan Kisapirtille (sisäliikunta+lämpimät vaatteet mukaan).

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen!

Jippii-kuoro

  • Maanantai, 13 Joulukuu 2021

  • 18:00

  • Vapaakirkko

Lisätietoja: Vastuuhenkilö Sanna Holopainen 040-911 1431