Blogi


Ajankohtaisia asioita

Kesäkuu 2016

JEESUS OLI TÄYDELLINEN PUOLESTASI!

  • Kirjoittaja: SR

 “Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.”  1.Joh. 1:9

 Täydellisyyden tavoittelu saa voimansa pitäisi – sanan hirmuvallasta. Kyse on jatkuvasta kalvavasta tunteesta, ettet ikinä ole tarpeeksi. Ajattelemme: Minun pitäisi rukoilla paremmin, lukea enemmän Raamattua, olla ystävällisempi. Haluamme luonnostamme miellyttää Jumalaa ja meitä pelottaa suuresti, ettemme onnistu siinä. Luulemme Jumalan olevan pettynyt meihin, koska emme ole riittävän hyviä.

 

Lue lisää…

ELÄMÄ SEIKKAILUNA

  • Kirjoittaja: SR

“Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille.”  Kol. 3:23

Meitä ei luotu tylsää elämää varten. Jumala istutti meihin seikkailun kaipuun, ja seikkailu tarkoittaa sitä, että kokeilemme jotain sellaista, mitä emme ole ennen tehneet. Jos kaipaat seikkailua, sinun täytyy ehkä astua johonkin kokonaan uuteen. Älä jää elämän seinäruusuksi katselemaan, kuinka rohkeat ihmiset elävät jännittävää elämää – liity heidän joukkoonsa. Hyppää pois “pelastusveneestäsi” ja katso, onnistutko kävelemään veden päällä Pietarin lailla (ks. Matt 14:26-31).

 

Lue lisää…