Blogi


Ajankohtaisia asioita

Marraskuu 2016

KERRO ILOSANOMAA!

  • Kirjoittaja: SR

”Tämän nähtyään he ilmoittivat sen sanan, joka heille oli tästä lapsesta puhuttu. Kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät, mitä paimenet heille puhuivat.” (Luuk. 2:17-18)

On ihanaa saada lahja! Paljon parempaa on kuitenkin jakaa se jonkun kanssa. Jeesus Vapahtaja on lahja, joka on tarkoitettu juuri sinulle. Jumalan rakkauden lahja taas on annettu sinulle jaettavaksi muiden kanssa. Vasta silloin ilo tästä mahtavasta lahjasta suorastaan vyöryy sisimpääsi. Koska viimeksi kerroit muille Jumalan teoista elämässäsi? Kerroitko niistä niin vakuuttavasti, että he saivat piston sydämiinsä?

Lue lisää…

Sanojen voima

  • Kirjoittaja: SR

"Jos joku luulee palvelevansa Jumalaa mutta ei hillitse kieltään, hän pettää sydämensä ja hänen jumalanpalveluksensa on turha.” (Jaak. 1:26)

Psalmissa 64 Daavid rukoilee Jumalaa pelastamaan hänet – mutta ei niiltä, jotka voisivat vahingoittaa häntä fyysisesti, vaan juonittelijoilta ja pahan puhujilta. Hän kirjoittaa heistä näin: ”He hiovat kielensä kuin miekan, suuntaavat katkeran puheensa kuin nuolen” (Ps. 64:4). Kielellä on valtava voima. Sanoillaan Jeesus antoi synnit anteeksi, paransi sairaita ja jopa herätti kuolleita. Yhdessä hetkessä voimme sanoillamme rohkaista toisia tai aiheuttaa heille suurta vahinkoa.

 

Lue lisää…