Blogi


Ajankohtaisia asioita

Elokuu 2022

KAIKEN RATKAISEE USKO

  • Kirjoittaja: SR

Onnellisuus ei tarkoita sitä elämää, jossa ei ole tuskaa tai kärsimystä, ei suinkaan. Todellinen onni on oppimista elämään päivä kerrallaan surusta ja tuskasta huolimatta. Se on oppimista iloitsemaan Herrassa riippumatta siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut.

Olet voinut kokea torjuntaa, hylkäämistä ja yksinäisyyttä. Uskosi voi olla heikko ja luulet hävinneesi taistelun. Suru, kyyneleet, tuska ja tyhjyys saattavat saada sinut ajoittain valtaansa. Jumala on kuitenkin yhä valtaistuimellaan. Hän on yhä Jumala!

Vakuuta itsellesi, että selviät. Lue Hänen Sanaansa ja mietiskele sitä. Sinun käy.... 

Lue lisää…

TULE TEKEMÄÄN TYÖTÄSI MINUSSA

  • Kirjoittaja: SR

Uskon, että jos uskovalla on kiihkeä halu elää pyhää elämää ja hän tahtoo antaa kaikkensa Herralle, vain yksi syy voi estää häntä nauttimasta niistä siunauksista ja vapaudesta , jotka meille on luvattu meissä asuvassa Pyhässä Hengessä. Tuo syy on epäusko. Yhtä varmasti kuin Jeesus ei pystynyt tekemään ihmetekoja siellä, missä oli epäuskoa, ei hänen Henkensäkään voi tehdä mitään elämässämme, jos annamme sijaa epäuskolle. 

Jokaisen Jeesuksen seuraajan on elintärkeää olla arvioimatta Jumalan lupauksia menneiden kokemusten valossa. Jos heittäydymme täysin hänen lupaustensa varaan ja uskomme ne koko olemuksestamme, jos luotamme Hänen antavan meille tarvittavan uskon ja muistutamme Jumalaa Hänen Sanastaan, voimme olla varmoja, että Hän tekee Sanansa mukaan. Tällöin voimme myös seistä luottavaisina Jumalan edessä tuomiopäivänä, sillä olemme pysyneet uskollisina. Meidän ei pidä luopua haluistamme astua luvattuihin siunauksiin.  

 

Lue lisää…