TULE TEKEMÄÄN TYÖTÄSI MINUSSA

Kirjoittaja: SR

Uskon, että jos uskovalla on kiihkeä halu elää pyhää elämää ja hän tahtoo antaa kaikkensa Herralle, vain yksi syy voi estää häntä nauttimasta niistä siunauksista ja vapaudesta , jotka meille on luvattu meissä asuvassa Pyhässä Hengessä. Tuo syy on epäusko. Yhtä varmasti kuin Jeesus ei pystynyt tekemään ihmetekoja siellä, missä oli epäuskoa, ei hänen Henkensäkään voi tehdä mitään elämässämme, jos annamme sijaa epäuskolle. 

Jokaisen Jeesuksen seuraajan on elintärkeää olla arvioimatta Jumalan lupauksia menneiden kokemusten valossa. Jos heittäydymme täysin hänen lupaustensa varaan ja uskomme ne koko olemuksestamme, jos luotamme Hänen antavan meille tarvittavan uskon ja muistutamme Jumalaa Hänen Sanastaan, voimme olla varmoja, että Hän tekee Sanansa mukaan. Tällöin voimme myös seistä luottavaisina Jumalan edessä tuomiopäivänä, sillä olemme pysyneet uskollisina. Meidän ei pidä luopua haluistamme astua luvattuihin siunauksiin.  

Sanoin kerran Kaikkivaltiaalle: ”Herra, uskon, että olet antanut minulle Pyhän Henkesi ja että Hän puhuu minulle synnistä, johdattaa minua ja antaa minulle voiman voittaa. Uskon, että Hän saa minut noudattamaan Sanaasi, eikä Hän koskaan lähde luotani tai anna minun lähteä sinun luotasi.”

Herra sanoi Hesekielille: ”Ennusta näistä luista ja sano niille: Kuivat luut, kuulkaa Herran Sana” (Hes.37:4). Kaikessa meidän tulee tehdä kuten Herra kehotti Hesekieliä tekemään: rukoilla käyttäen Jumalan Sanaa. Meidän tulee muistuttaa Pyhää Henkeä Jumalan antamista lupauksista.

 

Rukoile nyt kanssani: ”Pyhä Henki, Taivaallinen Isä on luvannut antaa sinut sydämeeni, ja olen turvannut tuohon lupaukseen. Olet sanonut, että saat minut vaeltamaan Hänen teitään ja tottelemaan jokaista Hänen Sanaansa. En tiedä, miten sen teet, mutta et voi valehdella. Tule siis tekemään työtäsi minussa.

 Kirjasta: Isän Sydän, David Wilkerson

Siirry takaisin