KAIKEN RATKAISEE USKO

Kirjoittaja: SR

Onnellisuus ei tarkoita sitä elämää, jossa ei ole tuskaa tai kärsimystä, ei suinkaan. Todellinen onni on oppimista elämään päivä kerrallaan surusta ja tuskasta huolimatta. Se on oppimista iloitsemaan Herrassa riippumatta siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut.

Olet voinut kokea torjuntaa, hylkäämistä ja yksinäisyyttä. Uskosi voi olla heikko ja luulet hävinneesi taistelun. Suru, kyyneleet, tuska ja tyhjyys saattavat saada sinut ajoittain valtaansa. Jumala on kuitenkin yhä valtaistuimellaan. Hän on yhä Jumala!

Vakuuta itsellesi, että selviät. Lue Hänen Sanaansa ja mietiskele sitä. Sinun käy hyvin: elätpä tai kuolet, kuulut Herralle. Elämä kyllä jatkuu ja yllätyt nähdessäsi, miten paljosta selviät Jumalan avulla.

Et voi auttaa itseäsi tai tehdä loppua kivusta, mutta siunattu Herramme tulee luoksesi Hän asettaa sinut rakastavalle kädelleen ja nostaa sinut jälleen taivaallisiin. Hän pelastaa sinut kuolemanpelosta ja osoittaa loputtoman rakkautensa sinua kohtaan.

Nosta katseesi! Rohkaise itseäsi Herrassa. Kun olet sumun saartama etkä näe ainuttakaan ulospääsyä ongelmastasi, asetu Jeesuksen syliin ja luota Häneen, Hän tekee kaiken! Hän tahtoo uskosi ja luottamuksesi. Hän tahtoo sinun huutavan ääneen: ”Jeesus rakastaa minua! Hän on kanssani, eikä Hän jätä minua pulaan. Juuri nyt Hän ratkaisee asiaani. En masennu enkä kärsi tappiota. Minusta ei tule vihollisen uhria, en menetä mielenrauhaani enkä eksy tieltäni. Jumala on puolellani. Rakastan Häntä ja Hän rakastaa minua!”

Kaiken ratkaisee usko. Se lepää tämän totuuden varassa: ”Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton” (Jes.54:17).  - DAVID WILKERSON

Siirry takaisin