KERRO ILOSANOMAA!

Kirjoittaja: SR

”Tämän nähtyään he ilmoittivat sen sanan, joka heille oli tästä lapsesta puhuttu. Kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät, mitä paimenet heille puhuivat.” (Luuk. 2:17-18)

On ihanaa saada lahja! Paljon parempaa on kuitenkin jakaa se jonkun kanssa. Jeesus Vapahtaja on lahja, joka on tarkoitettu juuri sinulle. Jumalan rakkauden lahja taas on annettu sinulle jaettavaksi muiden kanssa. Vasta silloin ilo tästä mahtavasta lahjasta suorastaan vyöryy sisimpääsi. Koska viimeksi kerroit muille Jumalan teoista elämässäsi? Kerroitko niistä niin vakuuttavasti, että he saivat piston sydämiinsä?

Paimenet juoksivat kotikyläänsä kertomaan ihmeellisen uutisen. Heidän luonaan kedolla oli käynyt enkeleitä, jotka olivat tuoneet sanoman kauan odotetusta Messiaasta. Eivät he olleet huolissaan, mitä ihmiset heistä ajattelisivat. Ei heitä haitannut, vaikka he olisivat pitäneet heitä hulluina. He eivät miettineet edes sitä, osaisivatko he puhua selkeästi tai käyttää oikeita sanoja – he vain kertoivat, mitä oli tapahtunut. Se on kaikki, mitä Jumala sinulta pyytää. Hän käyttää meitä sellaisena kuin olemme. Todistus uskoontulostamme on voimallinen sellaisenaan. Se on juuri sellainen kuin pitääkin. Sanan syvällinen tutkiminen ja opiskelu on hyvä asia, mutta juokse silti aika ajoin takaisin omiesi luo. Kerro ystävillesi ja rakkaillesi, mitä olet nähnyt ja kuullut. Jaa saamasi lahja ja kerro hyvä uutinen: Vapahtaja on syntynyt!

Isä, kiitos pelastuksen lahjasta Jeesuksessa. Anna minulle intoa kertoa kaikille maailman Vapahtajasta, sillä en voi pitää tätä tietoa vain itselläni.

Siirry takaisin