ELÄMÄ SEIKKAILUNA

Kirjoittaja: SR

“Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille.”  Kol. 3:23

Meitä ei luotu tylsää elämää varten. Jumala istutti meihin seikkailun kaipuun, ja seikkailu tarkoittaa sitä, että kokeilemme jotain sellaista, mitä emme ole ennen tehneet. Jos kaipaat seikkailua, sinun täytyy ehkä astua johonkin kokonaan uuteen. Älä jää elämän seinäruusuksi katselemaan, kuinka rohkeat ihmiset elävät jännittävää elämää – liity heidän joukkoonsa. Hyppää pois “pelastusveneestäsi” ja katso, onnistutko kävelemään veden päällä Pietarin lailla (ks. Matt 14:26-31).

 Vakuutan sinulle, että jos otat askeleen kohti Jumalan tahtoa elämässäsi, Hän kyllä auttaa sinua menestymään. Sinun ei tarvitse olla taitava, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta. Tarvitset vain halua olla kuuliainen Jumalalle, kiitollisen asenteen ja sydämen täynnä uskoa. Jumala ei etsi kyvykkäitä ihmisiä; Hän etsii käytettävissä olevia ihmisiä. Hän etsii ihmistä, joka sanoo: ”Tässä olen, Herra, lähetä minut. Tässä olen, käytä minua. Haluan palvella Sinua, Jumala. Haluan tehdä kaiken mitä minulta odotat.”

KIITOSRUKOUS

Isä, olen kiitollinen siitä, että haluat minun nauttivan ihmeellisestä, seikkailuja täynnä olevasta elämästä. Mitä tahansa haluatkin minun tekevän, rukoilen, että ilmaiset sen minulle selvästi. Kiitos tilaisuuksista, joita lähetät tielleni ja rohkeudesta, jonka avulla voin käyttää ne hyväkseni.  

Kirjasta: Kiitoksen Voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin