Uusi luonto

Kirjoittaja: SR

“Siis jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut” 2 Kor 5:17

Jumalan Sana opettaa, että kun vastaanotamme Kristuksen Vapahtajanamme ja Herranamme, meistä tulee uusi luomus. Hän antaa meille oman luontonsa. Hän antaa meille itsekurin ja itsehillinnän hengen, mikä on hyvin tärkeää, jotta pystyisimme elämään uuden luontomme mukaisesti. Hän lahjoittaa meille myös raittiuden hengen ( 2 Tim 1:7). Se tarkoittaa, että pystymme harkitsemaan asioita perusteellisesti, niin etteivät tunteet ohjaa ratkaisujamme.

Jokainen uskova saa olla kiitollinen siitä, että vanha minä väistyy ja saamme kaiken tarvitsemamme täysin uutta elämäntapaa varten. Jumalan avulla pystymme valitsemaan hengen lihan sijasta, oikean väärän sijasta. Uudistunut henki hallitsee ulkoista ihmistä. Silloin pystymme toteuttamaan Jumalan suunnitelmaa elämässämme.

KIITOSRUKOUS

Isä, kiitän siitä, että olen uusi luomus Sinussa. Olen niin kiitollinen uuden alun mahdollisuudesta ja uudesta luonnosta, jonka olet antanut minulle. Auta minua tänään hylkäämään vanhat Tapani ja elämään upouutta, ilontäyteistä ja voitokasta elämää Sinussa.

Kirjasta: Kiitoksen Voima, Joyce Meyer

 

Siirry takaisin