USKOVA SYDÄN ON KIITOLLINEN

Kirjoittaja: SR

Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt.” -Joh. 6:29

 

Uskon, että me kaikki tiedämme - vaikka meitä pitääkin säännöllisesti muistuttaa siitä - että Jumala haluaa meidän olevan kiitollisisa ihmisiä, ei sellaisia, jotka nurisevat, valittavat ja etsivät vikoja. 

    Kun luemme Israelin kansan historiasta, on mielenkiintoista huomata, että juuri kielteisestä asenteesta johtui, että kansa joutui vaeltamaan erämaassa neljäkymmentä vuotta ennen kuin pääsi Luvattuun maahan. Kansan asenteelle voisi antaa monenlaisia nimiä, mutta Jumala kutsui sitä ”epäuskoksi”.

     Jumala ajattelee, että jos Hänen kansansa todella uskoo Häneen, he tietävät kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, että Hän on kyllin suuri selviytymään niistä ja kääntämään ne heidän parhaakseen. Uskon sanat ovat täynnä iloista odotusta, ei nurinaa ja valitusta. Ilo ja rauha kumpuavat kiitollisuudesta, Jumalaan uskovasta sydämestä. 

 

Kiitosrukous 

Isä, kiitos että muistutat minua siitä, että kiitollinen, Jumalaan uskova sydän on siunattu. Auta minua luottamaan Sinuun riippumatta siitä, millaiset olosuhteet elämässäni vallitsevat. Tiedän, että huolehdit kaikista tarpeistani.   

Siirry takaisin