USKON MERKITYS

Kirjoittaja: SR

Mutta ilman uskoa on mahdotonta olla otollinen; sillä sen joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät. Hebr. 11:6

 

Usko on suuri voima, joka on annettu käyttöömme ja josta meidän tulisi olla hyvin kiitollisia. Kun elämme uskossa, Jumala voi tehdä hämmästyttäviä asioita meille ja meidän kauttamme. Usko merkitsee sitä, että koko ihmisen persoona tukeutuu Jumalaan ja luottaa täydellisesti Hänen voimaansa, viisauteensa ja hyvyyteensä ( ks.Kol. 1:4). Voimme tulla Jumalan luo lapsenomaisessa uskossa, uskoa yksinkertaisesti Hänen Sanaansa ja luottaa siihen, että Hän tekee mitä on luvannut.

Jotkut ihmiset sanovat, että heillä ei ole uskoa, mutta se ei ole totta. Kaikilla meillä on uskoa, mutta emme välttämättä kohdista sitä Jumalaan. Kun istut tuolissa, uskot sen pysyvän koossa. Kun talletat rahaa pankkiin, uskot voivasi nostaa sen myöhemmin tililtäsi. Mihin, tai Kehen, sinä uskot?

 Älä kiinnitä uskoasi mihinkään muuttuvaan tai epävarmaan, vaan usko Jumalaan, joka on luja, järkkymätön kallio. Jumala on uskollinen ja täyttää aina lupauksensa.

 

 KIITOSRUKOUS

 Isä, olen kiitollinen siitä, että olet antanut minulle uskoa. Kohdistan uskoni Sinuun ja luotan siihen, että täytät aina tarpeeni ja pidät minusta huolta. Kiitos hyvyydestäsi ja rakkaudestasi.

Joyce Meyerin kirjasta Kiitoksen voima, Kuva ja Sana

Siirry takaisin