Täydellisesti anteeksiannettu

Kirjoittaja: SR

“Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi”  Joh. 8:36

Saatana muistaa joka ikisen pienenkin asian, jonka olemme tehneet väärin ja tekee parhaansa muistuttaakseen meitä noista asioista aina kun vain saa tilaisuuden. Hän yrittää jatkuvasti saada meidät köyristelemään oman häpeämme painon alla. Me kaikki teemme syntiä ja olemme Jumalan kirkkautta vailla. Kukaan ei ole synnitön ja jokainen tuntee joskus syyllisyyttä. Jos kuitenkin kannamme tuota syyllisyyttä kauan sen jälkeen, kun olemme jo saaneet anteeksi, se muuttuu häpeäksi.

Syyllisyys ja häpeä saavat meidät tuntemaan, että Jumala on vihainen meille ja niin me vetäydymme Hänen luotaan emmekä elä sellaista elämää, jonka Hän meille tarkoitti. Meidän täytyy ymmärtää, että Jumala antaa meille anteeksi – ei vain osoittain tai melkein vaan täydellisesti – ja olla siitä kiitollisia! Jumalan hyvyys on suurempi kuin mikään paha tekomme, mennyt tai tuleva. Kun ymmärrämme tämän, ilo ja kiitollisuus tulvivat sieluumme.

KIITOSRUKOUS

Isä, olen niin kiitollinen siitä, että annat syntini täydellisesti anteeksi, kun pyydän sitä. Huolimatta siitä mitä olen tehnyt, anteeksisaaminen on mahdollista Jeesuksen uhrin tähden. Kiitos siitä, että olen vanhurskas silmissäsi.

Kirjasta: Kiitoksen Voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin