TÄRKEIMMÄT ASIAT ENSIKSI

Kirjoittaja: SR

Matt 6:33 ”Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan”

Emme useinkaan ajattele, millainen elämämme tärkeysjärjestys on. Sellainen meillä jokaisella kuitenkin on. Elämässämme  on tärkeintä se, mitä ajattelemme eniten ja mikä on ensisijalla ajankäytössämme. Jos haluamme elämäämme rauhan, meidän on otettava Jumala tärkeimmälle sijalle ennen kaikkea muuta, mikä huomiotamme vaatii.

Jos asetat Jumalan ensi sijalle talousasioissa, ajankäytössä, puheessa, ajatuksissa ja päätöksissä, sinä menestyt elämässäsi. Olen tästä elävä todiste. Elämäni oli todella pahasti sotkussa, ennen kuin opin antamaan Jumalalle tärkeimmän sijan. Asenteeni olivat kielteiset, enkä kyennyt ajattelemaan kahta myönteistä ajatusta yhteen menoon. En pitänyt kenestäkään, eikä kukaan pitänyt minusta. Lapsuudessani tapahtunut hyväksikäyttö oli täyttänyt minut katkeruudella, vihalla ja anteeksiantamattomuudella.

Elämässämme ei voi olla siunausta, jos pidämme Jumalan pienessä sunnuntaiaamun rasiassa ja kiinnitämme Häneen ensisijaista huomiota vain neljäkymmentäviisi minuuttia viikossa jumalanpalveluksen ajan. Jos kristityt asettaisivat Jeesuksen kaikessa ensisijalle, maailma olisi paljon paremmassa tilassa. Jokaisessa kirkossa, seurakunnassa ja yhteiskunnassa on tietenkin vilpittömiä, Jumalaa pelkääviä, hurskaita uskovia, muttei läheskään niin paljon kuin pitäisi olla.

Olen harjoitellut antamaan Jumalalle joka päivä aikani ensihedelmät. Olen todennut, etten pysty elämään päivääni rauhallisena, ellen ensin vietä aikaa Jumalan läsnäolossa ja aseta Häntä ensisijalle

Kirjasta: Uusi päivä, uusi sinä, Joyce Meyer

 

 

 

 

                                                                                                             

 

 

Siirry takaisin