Rakastava myötätunto

Kirjoittaja: SR

”Siinä on rakkaus – ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä” (1. Joh 4:10)

Victor Hugon mukaan elämän suurin onni ”on varmuus siitä, että meitä rakastetaan.” Sigmund Freud julisti: ”Rakkaus on mielenterveyden ensimmäinen ehto.”

Ikävä kyllä monet eivät saa koskaan elämässään tuntea, että heitä rakastetaan – tai sitten heistä vain tuntuu, ettei heitä ylipäänsä voi rakastaa. Saattaa olla, että heitä on lapsena arvosteltu jatkuvasti tai heidät on jätetty kokonaan vaille huomiota tai heidän perheessään on ollut paljon ristiriitoja. Ehkäpä he ovat tehneet vääriä valintoja elämänsä tärkeissä kysymyksissä, mikä on vain entisestään vahvistanut heidän tunnettaan siitä, ettei kukaan voi rakastaa heitä. Kenties myös sinulle on käynyt näin.

Kuuntele: Minulla on sinulle hyviä uutisia! Olipa syy mikä tahansa, tunteesi eivät kerro sinulle totuutta! Jumala rakastaa sinua, ja jos alat nähdä itsesi kuten Jumala näkee sinut, asenteesi alkavat muuttua. Jos Hän ei rakastaisi sinua, olisiko Kristus vapaaehtoisesti kuollut puolestasi? Juuri näin Hän kuitenkin teki! Raamatussa sanotaan: ” Siitä me olemme oppineet tuntemaan rakkauden, että hän antoi henkensä meidän edestämme.” 1. Joh.3:16.

 JUMALA RAKASTAA SINUA. NAULAA TÄMÄ TOTUUS SYDÄMEESI JA MIELEESI JOKA IKINEN PÄIVÄ, JA KAIKKI MUUTTUU. 

Kirjasta: Tänään on toivoa, viisauden ja uskon sanoja, Billy Graham / Kuva ja Sana

Siirry takaisin