Pysy lujana

Kirjoittaja: SR

Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahan päivänä tehdä vastarintaa, ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska. Ef. 6:13-14

- Usko pysyy lujana paikallaan, kun taas pelko pakenee juoksujalkaa. Annamme pelon hallita itseämme, jos juoksemme pakoon asioita, jotka Jumala haluaa meidän kohtaavan. Kun israililaiset pelkäsivät faaraota ja hänen armeijaansa, Jumala kehotti Moosesta sanomaan heille: “ Älkää peljätkö, pysykää paikoillanne, niin te näette, minkä pelastuksen Herra tänä päivänä antaa teille.” (2. Moos.14:13).

- Emme voi koskaan tuntea Jumalan vapauttavaa voimaa, jos juoksemme elämää pakoon pelko kintereillämme. Pysy paikallasi ja odota, mitä Jumala tekee hyväksesi. Luota Häneen, ole kiitollinen Hänen uskollisuudestaan, ja anna Hänelle tilaisuus osoittaa voimansa ja hyvyytensä sinulle.

- Kun pelko kolkuttaa sydämesi ovella, lähetä usko avaamaan. Älä puhu peloillesi; anna uskosi puhua. Puhu niin kuin Jumala puhuisi tilanteessasi – puhu Hänen Sanansa mukaisia sanoja, älä anna suunvuoroa omille ajatuksillesi tai tunteillesi.

KIITOSRUKOUS

Isä, auta minua pysymään lujana, kun minua ahdistaa tai pelottaa. Kiitän Sinua siitä, että kun olet kanssani, minulla ei ole mitään pelättävää. Tänään päätän pysyä lujan asen sijaan, että peräännyn heti kun pelko nostaa päätään.

Kirjasta: Kiitoksen voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin