Päiväkerhot alkaa

Kirjoittaja: Jones

Aloitamme päiväkerhot Virtain vapaaseurakunnassa ensimmäistä kertaa. Lapsityönohjaaja Marika Hakola on vetänyt päiväkerhoja aiemmin Seinäjoen vapaaseurakunnassa.

Päiväkerhot on suunnattu 3-5 -vuotiaille. Tarkoitus on aloittaa ensin sekaryhmillä, mutta mikäli lapsia tulee enemmän teemme ikäkausiryhmiä. Päiväkerhon kesto on 2,5 tuntia. Se järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9:00 – 11:30.

Päiväkerhoon lapsi ottaa mukaan oman repun/kassin, sisätossut ja eväät. Eväänä voi olla esimerkiksi voileipää tai vaikka jugurttia ja hedelmiä sekä juomista kuten mehua. Makeiset eivät kuulu eväiden joukkoon.

Kehossamme on pieni materiaalimaksu 10€/kausi/hlö (kevätkausi ja syyskausi maksetaan siis erikseen. Yhteishinta 20€). Sillä pyrimme korvaamaan osaksi askarteluista koituvat kulut. Mikäli maksu on kynnyskysymys, ota yhteyttä. Emme halua kenenkään jäävän pois kerhosta taloudellisten syiden takia.

Päiväkerhossa laulamme ja musisoimme, kuulemme hartausopetuksen,askartelemme, syömme eväitä, leikimmme ohjatusti ja itsenäisesti ja pidämme satutuokion. Toisinaan meillä on myös erilaisia aktiviteettejä, kunte retki tai lelupäivä.

Syyskauden alustava runko

MA 17.8. Päiväkerhot alkavat
VK 34-39 Teemana luominen ja numerot
MA 21.9. Puistoretki eväiden syönnin jälkeen
VK 40- 46 Teemana Nooa ja eläimet
KE 21.10. Lempileluni - Tuo Päiväkerhoon oma lelu mukanasi.
VK 42 Syysloma
Teemana
VK 47 – 51 Teemana Enkelit toteuttavat tehtävää
SU 20.12. 16:00 Joulujuhla
VK 52 – 1 Joululoma

Siirry takaisin