Miten evankelioin?

Kirjoittaja: SR

AINA, missä lienetkin evankelioiden, muista, että Raamattu tai Uusi testamentti on mukanasi. Lue siitä; etsi vastauksia siitä. Näytä Sanaa etsivälle. Ilman Jumalan Sanaa et voi evankelioida. Pyhä Henki puhuu Sanan kautta.

Ole aina kohtelias ja ystävällinen kuitenkin muistaen, että voit olla viimeinen henkilö kyseisen ihmisen elämässä. Kerro pelastuksen tärkeys jokaiselle. Olet siitä kerran vastuussa Jumalalle.

Siunausta tehtävällesi.

Herra sanoi palvelijalle: “Mene teille ja syrjäkujille ja pakota ihmisiä tulemaan, jotta taloni täyttyisi.” Luuk. 14: 23

Meille kaikille on annettu käsky mennä ja julistaa Kristuksen pelastusarmoa jokaiselle, jonka tapaamme. Taivas antaa voitelun, kun tottelemme kutsua, ja Pyhä Henki ohjaa sanojamme.

Tärkeä työkalu on yksi traktaatti, joka on aina esillä mukanamme. Sanoman tulee olla selkeä, ja lopussa on syntisen rukous antautua Kristukselle.

Arjen keskellä jokainen meistä tapaa ainakin yhden ihmisen. Haluan ohjata sinua lukijani keskustelusi ohessa evankelioimaan. Jokainen meistä osaa kertoa päivän uutisia, ja samoin, mitä olemme itse kokeneet Kristuksen suuressa armossa.

Sointu Thakurin kirjasesta: Miten Evankelioin, opas arkipäivän kohtaamisiin KKJMK OY

Siirry takaisin