MITÄ TULEVAISUUS TUO?

Kirjoittaja: SR

Herra on minun valkeuteni ja autuuteni: ketä minä pelkään! Herra on minun elämäni turva: ketä minä vapisen! -Ps. 27:1

Tulevaisuus tuo mukanaan sekä asioita, joista nautimme että niitä, jotka mieluusti jättäisimme kokematta. Kummatkin kuuluvat elämään. Paavali koki sekä niukkuutta että runsautta, mutta hän totesi myös oppineensa tyytymään oloihinsa (Fil. 4:11-12). Jumalan avulla mekin pystymme samaan.

Olen niin kiitollinen kyvystäni suhtautua asioihin rauhallisesti, sillä tuhlasin vuosia elämästäni siihen, että hermoilin asioista, joille en mahtanut mitään. Jeesus sanoi, että maailmassa meillä olisi ahdistus, mutta voisimme olla turvallisella mielellä, koska Hän on voittanut maailman, eikä sillä ole valtaa vahingoittaa meitä (Joh. 16:33). Tee elämästäsi niin nautinnollista kuin pystyt; ole kiitollinen elämästä, älä pelkää sitä! Käy kohti tulevaisuutta rohkeasti ja julista: ”En pelkää, sillä Hän joka on minussa, on suurempi kuin se, joka on maailmassa” (ks.1 Joh. 4:4).

 

KIITOSRUKOUS

Isä, kiitän Sinua tänään siitä, että voin asennoitua tulöevaisuuteeen myönteisesti ja toiveikkaasti, koska tiedän, etten ole yksin. Vaikka millainen este nousisi tielleni, voin olla turvallisella mielellä, koska Sinä olet voittanut maailman.

 

Teksti kirjasta: Kiitoksen voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin