Minä en häpeä evankeliumia

Kirjoittaja: SR

 ”Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima pelastukseksi jokaiselle, joka uskoo, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.” (Room. 1:16)

 

Lapsena pääsin isovanhempieni mukana kirkkoon. Kun vanhempani tulivat uskoon, koko perheeni alkoi käydä yhdessä kokouksissa. Aloin kuitenkin etsiä Jumalaa tosissani vasta 15-vuotiaana. Perheeni eli juuri silloin vaikeita ja haastavia aikoja. Kiitos Herralle, että Jeesus tuli elämääni ja muutti minun sydämeni. Siitä lähtien Hän on muuttanut minua yhä enemmän Kristuksen kaltaiseksi!

Uskoontuloni jälkeen aloin kertoa Jeesuksesta niille, jotka eivät vielä tunteneet Häntä. En tehnyt sitä pakosta, vaan halusin vilpittömästi muidenkin löytävän saman vapauden kuin minä. Tein sen rakkaudesta Jeesukseen.

Samoin käy jokaiselle, joka ymmärtää evankeliumin todellisen voiman. Uskoontullut ihminen haluaa kertoa lähimmilleen pelastuksesta sekä Jumalan suuresta rakkaudesta. Kenenkään ei tarvitse pelätä tai arkailla, sillä meillä on mahtava sanoma. Jumalan hyvyys vetää ihmisiä Hänen luokseen. Olen iloinen ja kiitollinen, että myös minulle kerrottiin tämä hyvä sanoma rakastavasta Vapahtajasta.    

Julistakaamme kuten Paavali: Me emme häpeä evankeliumia, sillä se on pelastanut meidät. Emme häpeä sitä edes kohdatessamme vastustusta. Rukoilemme vain, että ihmisten sydämet avautuisivat ja he ottaisivat vastaan Jumalan ihanan lahjan, pelastuksen Jeesuksessa.

Franciscus Assisilaisen kerrotaan sanoneen: ”Julistakaa aina evankeliumia, ja jos on tarpeen, käyttäkää sanoja.” Julistakaamme tätä armon evankeliumia sanoillamme ja teoillamme: Yksi sanoma, yksi toivo, yksi Kristus.

Herra Jeesus, anna minun julistaa Sinun evankeliumiasi kaikkialla, sanoin ja teoin. 

 

JEESUKSEN SEURASSA, Darlene Zshech KKJMK OY

Siirry takaisin