Kirkasta Jumalaa

Kirjoittaja: SR

 

”Siinä minun Isäni kirkkaus tulee ilmi, että te kannatte paljon hedelmää ja niin osoitatte olevanne minun opetuslapsiani.” Joh. 15:8

Westminsterin tunnustus sanoo muun muassa näin: ”Ihmisen lopullinen päämäärä on kirkastaa Jumalaa ja pysyä aina Hänen yhteydessään.”

Minäkin haluan kirkastaa Jumalaa ja tuoda Hänelle kunniaa. Miten se on mahdollista? Jeesus itse sanoi, että saavutamme tämän kantamalla paljon hedelmää. Jos elämme Jumalan haluamalla tavalla, Hän antaa meille lahjojaan – aivan kuten puut tekevät hedelmää. Raamattu sanoo näin: ”Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsehillintä” (Gal. 5:22-23). 

Haluan elää juuri tällaista elämää. Minä itse en pysty siihen, mutta Herra antaa hedelmän. En saa niitä ahkeroimalla tai yrittämällä, vaan uskomalla Jumalaan. Usko Häneen koko olemuksellasi, pysy Hänessä, tee Hänen tahtonsa, kulje Hänen tietään – sillä se on paras tie. 

Oletko väsynyt yrittämiseen ja epäonnistumisiin? Oletko valmis luottamaan Häneen ja uskomaan itsesi kokonaan Hänen huomaansa? Jos teet niin, elämäsi kantaa paljon hedelmää. Samalla osoitat koko maailmalle, että olet Hänen opetuslapsensa. 

Kirjasta: Jeesuksen seurassa, Darlene Zschech KKJMK OY

Siirry takaisin