JUMALAN PUHETTA

Kirjoittaja: SR

Jumala antaa rakkaudessaan ja armossaan onnettomuuksien kohdata maailmaa. Ne on tarkoitettu varoitukseksi kaikille, jotka kuulevat Jeesuksen palaavan takaisin. Hänen sanomansa on: ”On aika valmistautua.”

Herra rakastaa lapsiaan liikaa antaakseen uuden valtakuntansa tulla varoittamatta. Hän tietää, että ihmiskunta kuulee vaivoin korvillaan ja että vasta suuret luonnonmullistukset saavat sen huomion. Nämä onnettomuudet ovat eräänlainen lähtölaskenta, joka on liian tuskallinen sivuutettavaksi. Jumala sallii ne valmistellessaan viimeisten hetkien näyttämöä.

Jeesus sanoi, että viimeisen hetken lähestyessä nämä synnytyskivut käyvät yhä tiheämmiksi ja voimakkaammiksi. "Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk.21:28).

Kuulostaako tämä pelottavalta? Onko totuus kauhistuttava? Onko tämä juuri se hetki ajassa, josta kaikki Raamatun profeetat ennustivat? Voiko hartainkaan kristitty edes etäisesti ymmärtää, miten hirvittävän lähellä maailma on keskiyön hetkeä? Yksi asia on varma: Kaikki näyttää olevan hajoamaisillaan, ainakin mitä ihmissilmin voidaan havaita.

Rakas ystävä, kerron nyt, mitä Pyhä Henki on puhunut minulle tästä ajasta. Se sisältyy vain neljään pieneen sanaan, mutta nämä sanat ovat niin voimalliset, että ne herättivät minussa ihmeellisen uuden toivon ja uskon. Nuo neljä sanaa ovat: JUMALALLA ON KAIKKI HALLINNASSA.

Jos luotat Jumalaan, voit katsoa jokaista onnettomuutta silmästä silmään ja julistaa luottavaisena: "Minun Jumalani puhuu tälle maailmankaikkeudelle ja näyttää sille voimansa. Seison lujana uskossa ja saan nähdä Herran pelastuksen.”

Kyllä, Jumalallamme on kaikki hallinnassa. Hänen sanomansa tähän hetkeen on: "Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen” (2.Tim.1:7).

DAVID WILKERSON 

 

Siirry takaisin