ILOITSE HERRASSA

Kirjoittaja: SR

Kokemamme rauha on aina suoraan riippuvainen siitä, olemmeko jättäytyneet Jumalan käsiin, olipa tilanteemme millainen tahansa. Psalminkirjoittaja sanoo: ”Silloin sinulla on ilo Herrassa, ja Hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa” (P.s37:4).

 Jos olet jättäytynyt täysin Jumalan käsiin, kykenet kestämään mitkä tahansa vastoinkäymiset. Isäsi tahto on, että voit elää arkielämääsi pelkäämättä ja murehtimatta, täysin Hänen huolenpitoonsa luottaen. Mitä enemmän olet jättäytynyt Jumalan huolenpitoon, sitä vähemmän välität ympäröivistä olosuhteista. 

Jos olet jättäytynyt Hänen käsiinsä, et yritä jatkuvasti päästä selvyyteen seuraavasta askeleesta. Et säiky synkkiä uutisia etkä murehdi tulevia päiviä, koska olet uskonut elämäsi, perheesi ja tulevaisuutesi Herran turvallisiin ja rakastaviin käsiin. 

Lampaat eivät murehdi seuratessaan paimentaan, koska ne ovat jättäytyneet hänen johdatukseensa. Mekin olemme suuren Paimenemme, Kristuksen, lampaita. Miksi meidän pitäsi olla huolissamme tai levottomia elämästämme tai tulevaisuudestamme? Paimenemme osaa kyllä suojella ja varjella laumaansa, sillä Hän johdattaa meitä rakastaen. 

Omassa elämässäni minun on täytynyt opetella luottamaan Jumalaan yhdessä ongelmassa kerrallaan. Ajattele asiaa: miten voisin sanoa luottavani Jumalaan kaikessa, jos en ole osoittanut, että luotan Häneen ensin yhdessä asiassa? Monet ovat sanoneet: ”Jättäydyn, luovutan, luotan” vasta nähtyään että tilanteeesta ei ole muuta ulospääsyä. Todellinen Jumalalle otollinen jättäytyminen tapahtuu kuitrenkin vapaasta tahdosta, ennen kuin olemme käyttäneet loppuun omat keinomme...”Silloin sinulla on ilo Herrassa.” - David Wilkerson (Isän sydän)

Siirry takaisin