HÄN KORVAA TUHLATUT VUOTESI

Kirjoittaja: SR

”ja minä korvaan teille ne vuodentulot, jotka heinäsirkka, syöjäsirkka, tuhoojasirkka ja kalvajasirkka söivät, minun suuri sotajoukkoni, jonka minä lähetin teitä vastaan” (Jooel 2:25.)  

Miten monta vuotta tuhlasit ennen kuin teit parannuksen ja luovutit kaiken Jeesukselle? Miten monta vuotta synnin ja kapinallisuuden heinäsirkat tuhosivat? Tiedät, että olet saanut anteeksi ja menneisyytesi on unohdettu. Etkö kuitenkin haluaisi saada takaisin noita vuosia ja elää niitä Herran kunniaksi? 

      Kenties ajattelet: ”Olisin voinut päästä niin paljon syvemmälle Kristuksessa. Olisin voinut tuoda suurta iloa Hänen sydämelleen. Olisin voinut säästää itseäni ja perhettäni niin paljolta tuskalta ja kärsimykseltä. Miten sokea olinkaan! Miten lähellä olinkaan sieluni ja mielenterveyteni menettämistä. En voi koskaan hyvittää noita hukkaan heitettyjä vuosia. Mieti, miten Paavali muisteli elämäänsä viimeisinä päivinään. Hän todisti: ”Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut…. uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele.” (2 Tim. 4:7-8).        

      Paavali neuvoo meitä: ”Unhottaen sen, mikä on takana ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.” (Fil. 3:13-14). Hän sanoo: ”Unohda menneisyytesi. Laske se armollisen Herran eteen.  Jatka sitten sitkeästi eteenpäin Jeesuksessa. 

Kaikkein mieluiten sielunvihollinen ahdistaa meitä muistuttamalla meitä menneisyydestämme. Se yrittää uskotella, että vanha riippuvuus tai himo nostaa taas päätään ja palaat taas entiseen elämäntyylisi. Totuus on, että Saatat kokea tunnontuskia koko elinaikasi. Paavali kuitenkin sanoo, että sinun on annettava nuo vanhat haavat Jumalalle ja annettava Hänen parantaa sinut. Hän korvaa sinulle menetetyt vuodet, aivan kuten hän teki Paavalille. Jatka sitten sitkeästi kohti voitto palkintoasi Hänessä!

Kirjasta: Isän sydän, David Wilkerson

Siirry takaisin