Frans Rautalahti

Kirjoittaja: Jones

Matkalla taivaaseen

Olen Frans Rautalahti, 15-vuotias opiskeleva nuori Virtain ylä-asteen yhdeksännellä luokalla ja todennäköisesti sen jälkeen Virtain lukioon.

Elämäni muutos

Olen ollut lapsesta asti uskossa, kävin seurakunnassa, pyhäkouluissa, lapsikuorossa, lastenleireillä ja muissa hengellisissä juhlissa aktiivisesti suurella innolla. Kun Siirryin Pietarsaaren Ristikarinkoulun ala-asteella viidennelle luokalle, olin saanut hyviä kavereita joiden kanssa aika kului mukavasti, joistakin kavereista kehittyi todellisia ystäviä ja ne ystävät ovat nykypäivänäkin minulle rakkaita.

Kuitenkin toinen jalka oli maailmassa, niin toinenkin meni perässä, seura teki kaltaisekseen, muutuin varkaaksi ja valehtelijaksi. Kuitenkin Jumala pysäytti minut ja tulin uskoon kotona Pietarsaaressa 5.11.2004, kun isoveljeni Manuel ja hänen vaimonsa Elise rukoilivat puolestani ja sain antaa elämäni Jeesukselle. Yritin kuitenkin säilytellä mennyttä elämääni mukana, enkä halunnut luovuttaa kaikkia syntejäni Jeesukselle.

Olin arka ja heikko uskova, kuitenkin Jumala aloitti minussa uudistumisen prosessin, heti kun muutimme Virroille. Huonokäytös, pahat ajatukset, ilkeät teot ja puheet, joitakin ihmisiä kohtaan ja kaikki muut pahat teot mitä tuli tehtyä alkoivat haihtua pois ja lopulta kokonaan. Muutto Virroille olikin uskossani ns. läpimurto. Keväällä 2007 sain uudistua kokonaan ja päätin jättää kaikki asiat mitkä eivät vie lähemmäksi Jumalaa, Jeesukselle. Heitin roskikseen kaikki väkivaltaiset ja muut turhat elokuvat, maalliset musiikkilevyt ja kaikki muut turhat asiat. Kieltämättä täytyy sanoa että kun tulin uskoon ja vaikka en antanut koko elämääni Jeesukselle siinä uskoontulohetkessä, niin kuin kerroinkin. Niin Jeesus antoi silti kaikki syntini anteeksi, vaikka yritin paeta pakoon häntä pahoille teille takaisin. Jumala todella aloitti minussa sen uudistumisen prosessin, niin kuin kerroinkin. Olen huomannut, että kun elää elämää uskossa Jeesukseen ja on päättänyt antaa koko elämänsä hänelle niin mikä voi olla sen mahtavampaa. En pysty sanoin kuvailla sitä riemua, iloa, puhtautta, rauhaa, turvaa, yltäkylläisyyttä, vapautta ja rakkautta mikä Jeesuksesta tulee. Olen päättänyt palvella Jumalaa koko sydämestäni siihen hetkeen asti, kun tulee lähtö taivaaseen.

Kiitos Jeesukselle kaikesta

Joka aamu, kun herään uuteen päivään, tiedän minne olen matkalla. Mitä enemmän elän elämää täällä maanpäällä, sitä enemmän ymmärrän, kuinka mahtavaa on elää. Kun on Jeesus omassa elämässä ja saa nauttia siitä suuresta rakkaudesta, mikä tulee vain hänestä. Ihmeellistä on olla Jeesuksen oma, niin tuntuu aivan, kuin taivaasta virtaisi sellainen olotila, että tuntee olevansa maailman onnellisin poika. Eikä se virtaus ole pelkkää kuvittelua, sillä todella tunnen joka hetki sen virtauksen. Se suuri ilo tulee vain Jeesuksesta, ei mistään muualta saa suurempaa. Se rakkaus, mikä tulee hänestä ja mitä saa ammentaa, niin se on niin suurta, ettei sitä voi käsittää. Jeesus voi auttaa, aina oli murheesi ja elämäntilasi mikä tahansa, kun pyydät häneltä apua koko sydämestäsi, hän kuulee, vastaa ja auttaa, siksi hänen rakkautensa on kaikista suurin.

Jeesus antoi ja antaa paljon

Uuden elämän lisäksi, Jeesus on antanut minulle paljon ystäviä, joihin olen saanut läheisen ystävyys suhteen. Jeesus on auttanut myös minua Jalkapallo kentillä ja ilon kyseistä lajia kohtaan. Olen myös saanut lajin kautta paljon ystäviä ja kavereita. Olen saanut monia mahdollisuuksia päästä todistamaan uskostani Jeesukseen monille kavereille ja ystävilleni ja olen käyttänyt tilaisuudet hyväksi. Jeesus on sanonut minulle monta kertaa mene ja todista. Olen mennyt ja todistanut Jeesuksesta joka on avain iankaikkiseen elämään Taivaassa, moni on ottanut vastaan ja jotkut ovat jääneet miettimään. Ryhdyin koulun alettua soittamaan saksofonia ja olen viihtynyt sen ääressä mainiosti ja haluan oppia lisää koko ajan ja tulla hyväksi soittajaksi. Uskon että siinäkin oli Jumalan johdatus. Olen laulanut koko elämäni, vuosi vuodelta olen oppinut laulamisen tärkeitä oppeja ja joka kerta, kun laulan haluan omistaa ääneni kokonaan Jumalalle. Rakastan laulamista Herralle.

Käyn aktiivisesti Virtain Vapaaseurakunnan kokouksissa, isäni on seurakunnan pastori. Nautin siitä seurakuntayhteydestä, mitä saan ammentaa sieltä. Sillä se rakkaus, lämpö ja hyväsydämisyys mitä saa kokea muilta jäseniltä, se on ihanaa. Näin Jumala meitä johdattaa, kun me vain annamme hänen viedä. Kun seuraamme Jumalan johdatusta, kun kuuntelemme hänen ääntään, niin se on parhainta mitä voi kuulla. Hän antaa vain parasta, mitä tästä maailmasta ei saa. Kun kuuntelee Jumalaa ja elää hänen tahdossaan ja johdatuksessaan, niin elämä on kaikkein ihaninta ja onnellisinta.

Nimeni on Frans Rautalahti, tervetuloa tutustumaan elämään, missä Jeesus on sijalla 1. Voin sanoa lyhyesti että ainoa tie Taivaaseen on Jeesus tie, eli jos haluat päästä Taivaaseen joutumatta Helvettiin, niin ota Jeesus elämääsi ja elä hänelle. Elämä, minkä elää Jeesukselle on kaikista ihanin elämä. Olen vastaanottanut Jeesuksen, oletko sinä ottanut vai aiotko ottaa. ”Suosittelen kovasti, sillä se Kannattaa”

Jumalan siunausta sinulle rakas lukija

Siirry takaisin