Avain tehokkaaseen rukoukseen

Kirjoittaja: SR

“En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee; vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni.”  Joh. 15:15

Rukouksessasi on tehoa, kun lähestyt Jumalaa niin kuin Hän olisi ystäväsi. Kun menet Jumalan luo uskoen, että Hän suhtautuu sinuun kuin ystäväänsä, uusia ihmeitä alkaa tapahtua. Koet uudenlaista vapautta ja rohkeutta, mistä saat olla suunnattoman kiitollinen.

Jos et pidä Jumalaa ystävänäsi, sinun on vaikea pyytää rohkeasti tarvitsemiasi asioita. Mutta jos menet Hänen luokseen kuin ystäväsi luo, kuitenkin kunnioittaen Häntä, rukouksesi pysyvät tuoreina, jännittävinä ja henkilökohtaisina.

Ystävyyteen kuuluu rakastaminen ja rakkauden vastaanottaminen. Ystävyys Jumalan kanssa merkitsee sitä, että tiedät Jumalan olevan puolellasi ja ajattelevan aina parastasi. Jumala rakastaa sinua ja haluaa olla ystäväsi, auttaa ja kannustaa sinua eteenpäin!

KIITOSRUKOUS

Isä, olen kiitollinen siitä, että olet luvannut olla ystäväni. Auta minua lähestymään Sinua rukouksessa muistaen, että rakastat minua ja olet olemassa minua varten. Kiitän siitä, etten ole milloinkaan yksin. Sinä olet ystäväni ja olet aina kanssani.

Kirjasta: Kiitoksen Voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin