Voitto on vaivan arvoinen

Kirjoittaja: SR

Sinun avullasi minä hyökkään rosvojoukkoa vastaan; Jumalani avulla minä ryntään ylitse muurin. Ps. 18:30

Raamatussa on lukuisia esimerkkejä siitä, että Jumalan käskyihin liittyy aina palkkio. Jumala ei ota, Hän antaa. Hän ei koskaan käske meitä tekemään mitään, jos se ei lopuksi koidu omaksi parhaaksemme. Vakuutan sinulle; kaikki mitä Jumala pyytää sinua tekemään, vaikka se olisikin vaikeaa, johtuu siitä, että Hän on suunnitellut sinua varten jotakin suurempaa. Mutta sen kokeaksesi sinun täytyy käydä vastoinkäymisten läpi.

Älä ajattele tai sano “tästä en kyllä selviä”, kun sinun pitäisi tehdä jotakin. Ole kiitollinen siitä, että Jumala ei koskaan edellytä sinulta enempää kuin mihin pystyt. Kun uusia vaikeuksia ilmenee, hän osoittaa aina ulospääsyn. Sinun ei tarvitse koskaan sanoa “olen umpikujassa”, koska Hän on tie (Joh. 14:6) ja Hän valmistaa sinulle tien. Voit tehdä kaiken mitä Jumala sinulta pyytää! Sinussa on ainesta siihen!

KIITOSRUKOUS Isä, olen kiitollinen siitä, ettet pyydä minua tekemään enempää kuin mihin pystyn. Kun tänään sinnittelen vaikeuksieni keskellä, kiitän Sinua siitä, etten taistele yksin – Sinä olet kanssani ! Kirjasta: Kiitoksen voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin