JEESUS OLI TÄYDELLINEN PUOLESTASI!

Kirjoittaja: SR

“Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.”  1.Joh. 1:9

Täydellisyyden tavoittelu saa voimansa pitäisi – sanan hirmuvallasta. Kyse on jatkuvasta kalvavasta tunteesta, ettet ikinä ole tarpeeksi. Ajattelemme: Minun pitäisi rukoilla paremmin, lukea enemmän Raamattua, olla ystävällisempi. Haluamme luonnostamme miellyttää Jumalaa ja meitä pelottaa suuresti, ettemme onnistu siinä. Luulemme Jumalan olevan pettynyt meihin, koska emme ole riittävän hyviä.

Mutta täydellisyys ei ole polku Jumalan luo. Jotkut ihmiset väkijoukossa kysyivät Jeesukselta, mitä heidän pitäisi tehdä ollakseen mieliksi Jumalalle. Jeesus vastasi: “Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt.” (Joh.6:29 ). Jumala haluaa meiltä eniten sitä, että luotamme Häneen ja uskomme Hänen sanaansa. Sinun ei tarvitse enää kamppailla ollaksesi täydellinen; sen sijaan saat kiittää siitä, että olet vanhurskas Jumalan edessä Jeesuksen tähden. Sinun ei tarvitse ansaita Jumalan rakkautta. Se ei ole myytävänä – se on ilmaista!

KIITOSRUKOUS

Isä, auta minua ymmärtämään, ettei minun tarvitse ansaita rakkauttasi ja hyvksyntääsi. Kiitän Sinua siitä, että kelpaan Sinulle, koska Jeesuksen uhri lahjoitti minulle vanhurskautesi. Haluan elää tänään Sinun mieliksesi, ei siksi, että minun pitäisi ansaita rakkautesi vaan siksi, että haluan osoittaa Sinulle, kuinka paljon rakastan Sinua.

Kirjasta: Kiitoksen Voima, Joyce Meyer

Siirry takaisin